Ontvang tot wel 65% korting op Schiphol of andere luchthaven binnen EU

TCG TAXI CENTRALE GELDERLAND

TAXI ARNHEM

Goedkoop Snel Naar Schiphol Direct En Taxi 24/7 Beschikbaar Ontspannen En Zorgeloos Reizen
Uw Taxi Centrale In De Betuwe En De Veluwe

WELKOM BIJ TAXI ARNHEM

Als u denkt aan Taxi Centrale Gelderland, denkt u aan een taxibedrijf in Arnhem die service, betrouwbaarheid, veiligheid en klankvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze taxi service staat al jaren bekent als de beste van De Veluwe en De Betuwe Gelderland en omstreeks. 

Kwaliteit staat voorop bij Taxi Centrale Gelderland. Als bijzonder personenvervoerder, verleent Taxi Centrale Gelderland haar dienstverlening vanuit het hoofdkantoor in Arnhem. Natuurlijk verlenen wij onze taxi service niet alleen in de Veluwe of de Betuwe maar ook in de omgeving van Tiel, Arnhem en Nijmegen.

Uiteraard vervoeren wij u overal naar toe, zowel binnen als buiten Nederland. Of het nu gaat om een Airportvervoer, Vip of zakelijkvervoer, zieken en zorgvervoer, trouwvervoer, na een heerlijk avondje uit, een heerlijk diner in een restaurant of welke activiteiten dan ook Taxibedrijf Arnhem heeft 24/7 een taxi voor u klaar staan in Betuwe en omstreken.

Taxi Centrale Gelderland werkt uitsluitend met representatieve taxichauffeurs in 3-delig kostuum en werken met een zeer modern wagenpark. Zo kunt u in al onze taxi’s betalen met Cash, Pin of Creditcard.!

Voor bedrijven in de Betuwe of de Veluwe is er uiteraard de mogelijkheid om een taxi op rekening te krijgen. Wel zo netjes als u een belangrijke gast, klant, werknemer of directeur wilt laten ophalen. Gebruik u als bedrijf veel taxi’s dan scheelt het ook nog eens een hoop tijd voor financiële afdeling, iedere maand een overzichtelijk verzamelfactuur in plaats van dat iedereen losse bonnetjes komt inleveren. Taxi Arnhem denkt met u mee

24/7 TAXI SERVICE

Taxi Arnhem Staat 24/7 Klaar Voor U
ONZE DIENSTEN
Betaalmethodes Taxi Tiel
WAAROM KIEZEN VOOR TAXI ARNHEM

BEL ONS

TCG - TAXI CENTRALE GELDERLAND

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres Bel ons
Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn
Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen Bel ons

Taxi Centrale Gelderland kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer Bel ons of Mail ons

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken.

TCG – Taxi Centrale Gelderland beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

ONLINE TAXI RESERVEREN

Taxi service Arnhem biedt u als enigste taxicentrale in Arnhem de mogelijkheid om uw vervoer online te reserveren met 10% korting! Bovendien bieden wij u altijd vaste tarieven voor uw vervoer.

ONLINE AIRPORT TAXI RESERVEREN

Onze airport service brengt u naar ieder gewenst vliegveld in binnen- en buitenland tegen voordelige en vooraf vaststaande tarieven. Tevens houden wij ten alle tijden uw vlucht(en) nauwlettend in de gaten.

RESERVEER UW TAXI IN ARNHEM ONLINE

en ontvang 10% internetkorting!

Taxi Arnhem is uw vertrouwde adres voor iedere vorm van taxivervoer in de regio Arnhem, De Veluwe en De Betuwe daarbuiten. Wij leveren kwaliteit taxi services voor iedere soort taxivervoer, zakelijk of particulier.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of rit opdrachten. Voor alle informatie, reserveringen en bestellingen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons vertrouwde telefoon: 0640080009

Behalve dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn, kunt u ook contact met ons opnemen met onze online klantenservice. Wij staan klaar voor al uw vragen, reacties, reserveringen en bestellingen.

BESTEL ONLINE EEN LUCHTHAVE TAXI NATIONAAL OF INTERNATIONAAL

Voor al uw taxivervoer van en naar iedere luchthaven Nationaal of Internationaal is Taxi Arnhem uw betrouwbare vervoerder. Krijg tot 65% korting op onze Vliegveld taxi in alle EU landen.

Taxi personenvervoer Arnhem levert zakelijk vervoer aan bedrijven, overheden én particulieren in de regio Arnhem. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe limousines.

Uiteraard kunt u bij ons betalen zoals u het het beste uitkomt. Wij accepteren iedere vorm van betaling, van contant tot creditcard. Rijden op rekening voor bedrijven is uiteraard tevens mogelijk.

BOEK ONLINE UW TAXI EN ONTVANG TOT 20% KORTING

Uiteraard staan wij als Taxi in Arnhem voor goede ouderwetse service tegen voordelige tarieven. Taxi Arnhem gaat daarin nog verder door tot 20% korting te bieden op alle digitale bestellingen.

U kunt dagelijks vertrouwen op onze dienstverlening en services. De chauffeurs van Taxi Arnhem staan 24/7 klaar voor al haar klanten, nieuw of bestaand, om deze naar de gewenste bestemming te brengen.
Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland en daarbuiten.

AIRPORT VERVOER

Met Airport Taxi van de Taxi Arnhem reist u voordelig van en naar elk vliegveld in EU zonder dat u een taxi hoeft te delen met andere passagiers. Bovendien ontvangt u korting die kunnen oplopen tot wel 65%. Om in aanmerking te komen voor onze aantrekkelijke kortingen dient u 24 uur van tevoren uw vervoer te reserveren.

ZAKELIJK VERVOER

Taxi Arnhem zakelijk is bestemd voor bedrijven waarbij stiptheid, kwaliteit en uitstraling een eerste vereiste zijn. Met Taxi Arnhem Zakelijk bent u niet alleen verzekerd van een optimale service, u bent ook verzekerd dat uw chauffeur op u staat te wachten en nooit andersom!

TAXI BESTELLEN 06 400 8009

U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons vertrouwde nummer: 0640080009. Onze telefonistes staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaar evenals onze chauffeurs. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor al uw vragen en/of prijsopgaves.

BESTE TAXI TARIEVEN

Taxi Arnhem hanteert het laagste metertarief van alle centrales in Arnhem. Tevens bieden wij middels diverse diensten aantrekkelijke kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Met een Taxibedrijf Arnhem betaald u dus nooit teveel!

ONLINE TAXI RESERVEREN IN ARNHEM OF OMSTREEK

Taxi Arnhem reserveren zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft? Online reserveren doet u eenvoudig en snel gewoon vanuit uw kantoor of huiskamer. U ontvangt tevens direct een bevestiging van uw reservering.

BEL DIRECT