TCG - Taxi Centrale Gelderland

UW TAXI
IN DE BETUWE, GELDERLAND

      Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7
      beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen

TCG - Taxi Centrale Gelderland bied u een breed scala aan diensten.

Met jarenlange ervaring in de taxibranche kunt ons inschakelen voor particuliere en zakelijke dienstverlening. Onze dienstverlening bestaat uit taxi diensten, luchthaven vervoer, groepsvervoer op maat en lange afstand vervoer.

Ook beschikbaar voor een ‘dagelijks’ taxiritje voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, of na een avondje stappen. De tarieven voor deze taxiritten zijn vooraf al vastgesteld, waardoor u niet voor onverwachte kosten en verrassingen komt te staan. Bij al onze taxiritten bent u verzekerd van veiligheid, service en comfort.

Interesse in onze taxi diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Straattaxi

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres Bel ons

Zakelijk vervoer

Heeft u een drukke agenda en is het van belang dat u tijdig arriveert op elke afspraak? Of dit nu meetings, zakelijke evenementen, vergaderingen, netwerkborrels of recepties zijn; u verschijnt tijdig en ontspannen op uw afspraken. Met ons goed verzorgde wagenpark, komt u ook nog eens representatief voor de dag. Onderweg werkt u ongestoord door. Het verlies van kostbare reistijd is verleden tijd. Uiteraard wachten wij voor de deur om u naar uw volgende afspraak te brengen. Kortom: zakelijk vervoer kent alleen maar voordelen!

Luchthavenvervoer

Fijn! Eindelijk vakantie. Maar hoe gaat u naar het vliegveld? TCG – Taxi Centrale Gelderland haalt u op en brengt u naar alle luchthavens nationaal en internationaal.

Opstapplaats
Gaat u niet vliegen, maar met een bus op reis? TCG – Taxi Centrale Gelderland brengt u ook naar de vaste opstaplocaties van uw touringbus.

Uitgaansvervoer

Wilt u lekker op uw gemak gaan stappen? Zonder rekening te houden met wie de Bob vandaag is? Met TCG – Taxi Centrale Gelderland hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Bel 06-400 80009 wanneer u vervoer nodig heeft of maak een afspraak. Wij zijn er binnen een paar minuten bij de start van uw mooie avond!

Trouwvervoer

Zelfs voor het vervoer van u en uw gasten tijdens uw bruiloft bent u bij TCG – Taxi Centrale Gelderland aan het juiste adres. We helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot een zorgeloos succes te maken. Hiervoor hebben wij verschillende auto’s en busjes tot onze beschikking.

Informeer geheel vrijblijvend, naar de verschillende mogelijkheden en scherpe tarieven en wij doen u een passend aanbod.

Groepsvervoer
Wanneer u met grotere groepen naar uw bestemming of luchthaven wilt, dan hebben wij een passende oplossing. Wij beschikken over comfortabele taxibussen van 8 personen. Heeft u iets te vieren, wilt u met uw gezin naar het vliegveld voor uw vakantie of heeft u een bedrijfsuitje? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Zieken en Zorgvervoer

U wordt op het door u gewenste tijdstip en de plaats die afgesproken is opgehaald en door onze gediplomeerde taxichauffeur met de taxi naar de ingang van het ziekenhuis of verzorgingshuis gebracht. U hoeft dus niet zelf te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen vanaf het ziekenhuis of verzorgingshuis indien u dit wenst. U spreekt een tijd af met de taxichauffeur die u brengt en wij halen u weer op. 
Soms kan de taxichauffeur zelf even op u blijven wachten bij een kort ziekenhuisbezoek, zodat u helemaal niet hoeft te wachten.
Alles kan geregeld worden, geen probleem! Dat is de service die TCG – Taxi Centrale Gelderland u biedt!

Koerierdienst

TCG – Taxi Centrale Gelderland beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met ons op.

En maak kennis met de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

Onze diensten

24/7 service

TCG - Taxi Centrale Gelderland staat 24/7 klaar voor u!

LUCHTHAVEN TARIEVEN

maximaal 4 personen
LuchthavenEnkele reisRetour
Schiphol € 110,-€ 199,-
Rotterdam Airport€ 110,-€ 199,-
Eindhoven Airport€ 90,-€ 170,-
Lelystad Airport€ 110,-€ 199,-
Weeze Airport Niederrhein€ 110,-€ 199,-
Düsseldorf Airport€ 160,-€ 299,-
Köln Airport€ 220,-€ 400,-
Frankfurt Airport€ 390,-€ 670,-
Brussel Airport€ 180,-€ 350,-
Charleroi Airport€ 240,-€ 460,-
Luchthaven Antwerpen€ 140,-€ 260,-

Taxi Tarief van uit Tiel

Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren

Online telefonisch reserveren

Diensten TCG - Taxi Centrale Gelderland

Wij hebben een aantrekkelijk aanbod tegen de scherpste prijzen:

Straattaxi

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres Bel ons

Zakelijk vervoer

Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn.

Luchthavenvervoer

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen Bel ons

Zieken en Zorgvervoer

TCG – Taxi Centrale Gelderland kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer Bel ons of Mail ons
Call Now Button