TCG-TAXI CENTRALE GELDERLAND

UW TAXI IN DE BETUWE, GELDERLAND

      Goedkoop snel naar schiphol Direct en taxi 24/7
      beschikbaar ontspannen en zorgeloos reizen

DISCLAIMER

Deze website, www.alfatax.nl wordt beheerd door Abtaxi en Bobrijschool (“Abtaxi”). De navolgende voorwaarden zijn van toepassing.

Door deze website te bekijken en de daarop verstrekte informatie te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Bij tegenstrijdigheden tussen de specifieke voorwaarden van diensten en anderzijds deze voorwaarden zijn de voorwaarden van diensten doorslaggevend.
De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Indien u zonder verificatie of nader advies van de verstrekte informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en op eigen risico.
Ondanks het feit dat Abtaxi zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar worden geacht, kan Ab Taxi niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie.
Ab taxi beheert en onderhoudt deze website vanuit Nederland en staat er daarom niet voor in dat de verstrekte informatie geschikt is voor gebruik vanuit of in andere landen.
Ab taxi kan evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.
Gebruik van deze website dat het gebruik van andere bezoekers stoort, het functioneren van deze website in gevaar kan brengen of de verstrekte informatie of onderliggende software kan aantasten, is niet toegestaan.
Ab taxi, respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien) met betrekking tot op deze site gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal, foto’s en logo’s). Deze informatie is toegestaan voor privé-gebruik, maar mag niet verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder de gebruikelijke toestemming van de copyrighthouder. Op de informatie op deze site en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Onze diensten

24/7 service

TCG – Taxi Centrale Gelderland staat 24/7 klaar voor u!

LUCHTHAVEN TARIEVEN

maximaal 4 personen
[table “” not found /]

Prijzen gelden bij reservering minimaal 24 uur van te voren

Reguliere Taxi Tarief
InstapPer KMPer minuut
€2.98€2.19€0.36

Online telefonisch reserveren

Diensten TCG – Taxi Centrale Gelderland

Wij hebben een aantrekkelijk aanbod tegen de scherpste prijzen:

Straattaxi

Als straattaxi staan wij 24/7 dagen per week voor u klaar! Wij kunnen u ophalen en afzetten op elk gewenste adres Bel ons

Zakelijk vervoer

Vooral uw zakelijkvervoer hebben wij de beste chauffeurs U kunt ervan uitgaan dat onze chauffeurs representatief en goed opgeleid zijn.

Luchthavenvervoer

Wij brengen u voordelig naar alle luchthaven nationaal en internationaal vraag vrijblijvend naar onze prijzen Bel ons

Zieken en Zorgvervoer

TCG – Taxi Centrale Gelderland kent diverse vormen van contract vervoer zoals Valystaxivervoer, Regiotaxi, Ziekenvervoer en Leerlingvervoer Bel ons of Mail ons
Call Now Button