TAXI BOEKEN, WAAR MOET IK OP LETTEN

Heb je zelf altijd afgevraagd waar je nou op moet letten bij het boeken van een goede taxi? Een kwalitatieve taxirit tegen de beste prijs wilt iedereen. Maar naast de prijs, waar moet je nog meer op letten? Dat ga ik in dit artikel voor je verduidelijken.

1. Let op of iemand aüperhaut staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (kvk).

Het laatste wat je wilt is dat je bij een ‘wannabe taxichaffeur’ instapt die grote risico’s neemt en niet officiëel staat ingeschreven bij de kvk als bedrijf. Erger nog straks is hij net eens in bezit van een taxipas en met alle gevolgen van dien. Beter voorkomen dan genezen dus.

2. Ga ruim van te voren op zoek naar een geschikt taxibedrijf.

Je moet er straks niet aan denken dat je te maken krijgt met een taxibedrijf dat een slechte klachtenregeling heeft, geld op nummer 1 heeft staan en hoge wachtenkosten rekent als je bijvoorbeeld wordt opgehaald bij het ziekenhuis. Daarom is het dan ook raadzaam dat je van te voren je research doet naar gepast taxivervoer. Hoe meer je het imago van het bedrijf verkent, hoe beter jouw keuze is straks is. ‘Voorbereiding is het halve werk’.

3. Taxi met overdreven lage prijzen.

Een aangename taxirit voor een lage prijs is geweldig. Maar bij een te lage prijs moet je je toch gaan afvragen of het wel te mooi is om waar te zijn. Gaat het echter om een Zzp’er die geen hoge bedrijfskosten dan is er vaak geen kwaad. Want dit is een goede reden voor zijn lage prijs (meestal actieprijs). Maar betreft het een groot taxibedrijf, lees dan vooral de klantervaringen om een uitstekend beeld te krijgen. Je wilt zeker niet tegen vervelende verrassingen komen te staan.

Dit zijn de hoofdpunten die je moet meenemen als je op jacht gaat naar jouw ideaal taxibedrijf.

Taxi De Betuwe is enorm begaan met haar klanten. Daarom snappen wij ook wat de klant echt wil. Boek jij regelmatig een taxi voor je eindbestemming en wil jij een vast en ervaren taxibedrijf? Houdt Taxi de Betuwe dan zeker in gedachte!

Bedankt voor het lezen en laat vooral hieronder een comment achter als je wat aan dit artikel hebt gehad

Call Now Button